folkefest aften scale

 

Den 28-29. august deltog S/S Skjelskør i ”Kulturel Folkefest” i byen Skælskør. Der var afgang onsdag den 26. august for den 18 timer lange tur, med planmæssig ankomst torsdag.

Fredag blev der gennemført sejladser klokken 13 & 15, hvorefter der var åbent skib mellem 17 og 21. Hvor det kneb med fremmødet klokken 13, med kun 9 gæster ombord, blev det til ca. 200 besøgende på åbent skib arrangementet. Absolut ”godkendt".

Lørdag viste vejret sig fra sin flotte side og afgangene klokken 11, 14 og 16 var velbesøgt. Der var mange gæster der kunne fortælle historier om og med S/S Skjelskør. Som besætningsmedlem er det altid interessant. Der var også børnebørn fra familien Lots og Møller forbi. To navene vil for altid vil hænge tæt sammen med S/S Skjelskør virke.

Lørdag aften var besætningen inviteret til fællesspisning i ”Det Røde Pakhus” inden planmæssig afgang hjemad klokken 20:30 med 150 andre godt folk fra byen. Maden var rigtig god og eftertragtet efter en dag på vandet.

Aftenvejeret var næsten blik af S/S Skjelskør gled ud af Skælskør havn, samtlige 150 gæster stod på molen og tog afsked med skibet, det blev til hurra råb samt en lille sang. Skjelskør kvitterede på sejlermaner med 3 lange tud i fløjten, så alle i byen vidste skibet var på vej hjem.